TRANSPORT MARFA EXPRES GERMANIA

Transport Expres de Marfă Germania-România

Tansporturi zilnice

Transporturi zilnice expres sigure la cele mai bune prețuri!

Regim exclusiv si expres

Putem transporta marfa pe traseul Germania atât în regim exclusiv și expres(mașină dedicată unui singur client) cât și în regim grupaj.

Servicii Door-to-Door

Cu aceste mașini din dotare vă oferim și serviciul transport door-to-door, toate mărfurile sunt ridicate și livrate la adresa specificată de client.

Transporturi zilnice expres sigure la cele mai bune preturi!

Livrare expres de marfă Germania-România in max 48 de ore din momentul încărcării

Serviciu rapid de transport

Soluție rapidă de transport Germania-România. Furgonete 20-25 mc, livrare în 48h. 

Mărfurile ajung la Germania în maxim 48 de ore de la ridicare.
Transport de mărfuri și colete în regim grupaj sau exclusiv pe ruta Germania-România

Opțiuni personalizate

Oferim transport exclusiv și expres dedicat unui singur client sau grupaj pentru mai multe mărfuri pe aceeași mașină. Alegeti soluția potrivită pentru transportul dvs. Contactați-ne acum!

Transportăm orice tip de marfă, pentru persoane juridice și fizice

Livram rapid, în 24-48 de ore. Serviciu door-to-door disponibil. Mărfurile ajung la destinație în maxim 48 de ore de la ridicare.

Livrare de la ușă la ușă
Cere o cotație!
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

FAQ

Livrăm și încărcăm mărfurile în/din județele menționate anterior în România. Aceste județe includ București, Mureș, Harghita, Covasna, Brașov, Sibiu, Alba, Arad, Timiș, Hunedoara, Bihor, Satu Mare, Sălaj și Cluj.

Ridicăm mărfurile din Germania începând de marți până vineri, iar în fiecare zi pleacă o mașină către România din Germania. Acest program ne permite să livrăm mărfurile cu rapiditate, cu un timp de tranzit între 12 și 48 de ore, pentru a vă asigura o livrare eficientă și promptă.

Pe lângă transportul de mărfuri, oferim și servicii speciale de relocare pentru persoane fizice pe relația Germania. Aceasta vă poate ajuta să vă mutați cu ușurință și confort între cele două țări.

  • Bayern
  • Baden-Wurttemberg
  • Hessen
  • Rheinland-Pfalz
  • Thuringen
  • Nordrhein-Westfalen

Pentru a solicita serviciile noastre de transport în oricare dintre aceste rute, vă rugăm să lăsați o cerere de cotație sau ne puteți contacta prin telefon sau e-mail. Echipa noastră vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie și vă va ghida prin procesul de solicitare a transportului de mărfuri.

Toate mașinile noastre sunt noi și respectă normele de poluare Euro 6, asigurând astfel o experiență sigură și ecologică. De asemenea, fiecare marfă transportată este asigurată până la o limită de 50.000 de euro, pentru a vă proteja investiția în timpul transportului.

Scroll to Top